Tuesday, 16 November 2010

WTF - Buat Videoclip Sambil Berbogel



Burhan G - Tattere Pa Himlen Feat. Nik Jay

Ini bukan entri tentang video-video 3gp okay. Ini entri tentang videoclip sebuah lagu Burhan G yang dirakam dalam keadaan bogel. Siapa Burhan G ni? Burhan G adalah penyanyi puak Kurdish yang berasal daripada Tukey dan lahir pada 20 June 1983. Untuk info lebih lanjut mengenai Burhan G, korang boleh baca di sini.

BTW, lagu dah best, videoclip plak tak boleh blah. Lagu memang not bad, slow jer memang ikut flow. Kalau tak tengok videoclip dia mesti korang tak jangka punya yang videoclip dia macam ni kan? Betul tak? hehe

AMARAN: 18SX. Budak kecik 17tahun ke bawah JANGAN tengok. Aku sekeh sat gi. LOL!

+ Kredit to Apex Denan

5 comments:

Admin said...

Ala.. tak nampak la plak.. Hahaha... Kira ok lah ni beb.. Lagu Best gak.. tapi aku tak paham.. haha

someone said...

Hahaha tau takpa, lagu boleh tahan. Cuma tak berapa nak paham. LOL!
Maybe dia cakap bahasa kurdish kot~ huhu

Anonymous said...

hello there thanks for your grat post, as usual ((o:

someone said...

hello, your welcome and thanks for your comment even thought I dont know you. :)

Izzy Izzudin said...

ngatkn lawak k apa...tgok2 upernyer bogel btul...aduyai...apapn, sdap lagu dia...download mp3 x nmpak bogel kn?? hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless