Tuesday, 30 November 2010

LOL - Sayang negara? So, kena kutuk balik bila dikutuk?

Klik image untuk tumbesaran yang sihat.

Firstly aku bukan tak patriotik dan aku sayangkan negara tempat dimana aku lahir ni. Tapi menunjukkan yang kita sayang negara dengan memaki hamun negara jiran? Apa yang kita dapat? Pingat kebesaran? Duit Saguhati? Kerajaan Malaysia ngan kerajaan Endon tak pandang la wei~ Tak payah layan lah Endon Endon ni semua. Korang layan buat pening kepala jer. Bukan terjejas pun ekonomi negara kalau diorang maki-maki macam ni. Dari korang maki diorang balik, baik korang cakap elok-elok. Ni aku bagi contoh "Wahai semua orang endon yang disayangi, jangan lah macam ni, tak baik tau. Berdamaikan lagi baik." Lagi-lagi kalau pompuan Melayu terakhir yang cakap, confirm cair ah Endon ni semua. LOL!

Maruah tercalar? Come on~ Maruah negara dah lama tercalar dek kerana kelakuan bangsa sendiri. So whats the point? Kalau nampak mat endon yang kerja buruh duk makan tengah hari satu kedai ngan korang, ada korang maki diorang macam ni? Ada diorang maki korang macam ni? Dalam facebook kemain lagi masing-masing lantang bersuara negara tu hanjenglah, negara ni khinzirlah. Depan-depan diam membatu, sudah lah wei~ Masing-masing hipokrit. BTW, for Indonesians, seriously you guys should get a life and stop bothering my country.

Click here for moarr info
PERSATUAN BOLA SEPAK MALAYSIA (FAM)

.

3 comments:

Anonymous said...

peace to both country...

someone said...

Agree with you. :)

Anonymous said...

zlftdnrxm
ugg ブーツ
アグ オーストラリア
chan luu新作
ugg
chan luu チャンルー

ybgtncdwa
[url=http://www.thenewestbootsforyou.com/]ugg 楽天[/url]
[url=http://www.jpbootsfor2012.com/]ugg ブーツ[/url]
[url=http://www.2012bootsforjp.com/]アグ[/url]
[url=http://www.winterbootsforjp.com/]ugg ブーツ[/url]
[url=http://www.chanluuofficials.com/]chan luu アクセサリー[/url]

ciexmvdlp
http://www.chanluuoutletforjp.com/ chan luu オンライン
http://www.allthesnowboots.com/ アグ オーストラリア
http://www.chanluuofficialsjp.com/ chan luu
http://www.snowbootsforwinter.com/ アグ ブーツ
http://www.thebestbootsforwinter.com/ ugg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless