Thursday, 18 November 2010

This IS NOT an entry about Aidiladha


Psstt pssttt.. Korang ada bahan tak untuk aku update kat blog ni? Meh la share. Hantar kat email (kaydaheartless.yahoo.com.my) aku okay? LOL! Bukan apa, aku malas nak update pasal Aidiladha sebab aku tau semua orang duk sibuk post entri pasal Aidiladha. Korang mesti bosan kan jenguk blog tu cerita pasal: "Hari ini dalam sejarah kerana buat pertama kalinya aku lapah kulit lembu, woohooo! Seronoknya."

Jenguk blog ni cerita pasal: "Aku tak dapat balik beraya. Mak abah, maafkan adik kerana tak dapat pulang beraya. sob sob sob." Sebab tu aku malas nak update pasal Aidiladha. Eh, jangan ada yang terasa plak dengan entri aku ni. Aku tau korang berpegang dengan prinsip "Blog aku, suka hati akulah nak tulis apa.". So, go on with your prinsip. Aku just cakap semua duk update pasal benda yang sama, so aku malas nak update lagi sebab point dia semua sama jer. Okay? No hard feeling Okay?

Anyway, Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua muslimin dan muslimat. Semoga pengorbanan yang kita lakukan demi Allah membawa rahmat kepada kita semua. :)

- Penat sembelih lembu tak hilang lagi. zzZZZ


2 comments:

korean food culture said...

lol, ko pun tlg sembelih gak ker haha
akak ida pun tlong potong daging tadi...nih yg bau lembu neh lol XD

Kay said...

Eh tolong ler, tapi tolong pegang lembu yang hendak disembelih jer la. Heheh Bila lembu dah mati, haa baru saya kokak lembu tu guna kapak. LOL! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless