Monday, 22 November 2010

Mitsubishi Lancer & Proton Inspira

EPIC Comic strip ever! LOL! Enjoys







Tahukah anda, Proton Inspira mempunyai 95% persamaan dengan Mitsubishi Lancer. LOL! Suatu ketika dulu, setiap orang berhasrat untuk mendapatkan Lancer Evo X dan kalau dapat sebijik, rasa macam dapat Lamborghini beb. Okay, itu cuma metafora. Bila memandunya di tengah jalan rasa bangga dan megah mula menguasai diri kerana kebanyakan mata pasti akan memandang kemegahan Lancer Evo X ini. Dulu kalau aku nampak kat jalan "Fuh! Lancer beb! Giler babat ah. Confirm kaya ni." Sekarang "Eh, tu Lancer ke Inspira?" LOL!

-Aku yakin ramai pemilik Lancer bengang dengan kemunculan Inspira. HAHA!


+Kredit to MYNJAYZ.com

6 comments:

Syafiq Afandi said...

malaysia boleh!!!

someone said...

hahaha, ye ye, Malaysia boleh. XD

minahsenget said...

hahaha. tegelak aku seyh bce post kau pasal comparison btwn lancer ngn isnpira!

someone said...

Hahaha nak wat macam mana, dah memang betul kot~ hahaha

BTW, minahsenget ni sape yer? Admire I ker? LOL joke joke. XD

Ian 이재인 said...

hahahaaaa...ok a tu...better malaysians beli inspira yg serupa lancer dgn kebenaran mitsubishi daripada mereka author waja sndiri konon mcm lancer hak2...opss, sori klu ade yg trasa...:DDD

someone said...

Hahahah setuju ngan kau~ peringatan kepada bakal pemilik Inspira: Tak payah la cabut proton punya logo pastu tempek mitsubishi punya logo. Bangga la sikit dengan proton LOL!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless