Saturday, 21 August 2010

Perempuan Mata Duitan

Status: Menyirap. Mood: Ngantok.

video

Apa pandangan korang semua wahai pembaca pembaca blog sekalian? Aku dengar menyirap jer~ Perempuan perempuan, dah dapat yang okay tak suka sesama jantina, dapat yang mata duitan plak. Haish~ Yang lelaki, kalau korang kena macam ni, atau korang berada di tempat Samad, apa yang korang buat? Macam mana plak dengan perempuan? Apa pandangan korang wahai kaum wanita?


Nota sampingan:
Aku tak tau nak buat apa kalau jadi kat aku.
Nasib baik aku tak couple lagi. Harap harap bila dah couple,

dah tunang nanti takda lah dapat pompuan yang macam ni.

feel free to share.


Ku abes menulis 1 coretan pada:
Pukul 9:25am Sabtu 21 Ogos 2010.

Nenek pernah berkate:
"Haiyaaa~ ini pompuan buat malu kaum sejenis dengan nenek jer"
.fullstop.

Hello silent reader, why not you leave a comment. I really appreciate that. :)

10 comments:

nur 'afifah :) said...

wooaah....~~~
super duper kurng hajar pmpuan neyh..!! *___*

amirah said...

aku dh tgok vdeo ni kat fb kawan..mmg cis2 punya olang. lau xnak katakan xnak sudahla xperlu nk hina org. ingat skit, hari ni kita kat atas mna tau esok lusa kat bawah plak

*cinta xsama dgn duit

red_ryuka said...

ni cinta duit ke ape nih? bahagia dunie je lah kalo cinta kat duit tu...

missabella said...

giler la gurl tu...blagak sei..skali Allah tarik nikmat dye..bwu taw..cm cntik sgt nk hina2 owg..huh~~(ter emo plak...hehe)

afrul arsha said...

ehh ,,bangang nyee pompuan nie ..
xsedare diri laa !!
ngt dy da bgoz sngd kepe nk hine org ...?? ap pngkd dy na hine org ..??
kesian mamat nie .. lw ak jmpe btine nie ..ak maki2 dy ...nerake laa tmpad koe btine ..!!hah ..go to hell ..arap lw btine nie bce komen2 u all ..bleh SEDAR DIRI ... MATE DUITAN ...mati la koe cpad ..spye xde BINATANG mcm koe ..xsedar diri ..!!!binatang pn baek ..Last Word ..'FUCK U la' ..!!

riezall said...

Gila sial ah pompuan ni..... aku yang kaya nih(kaya budi bahasa) pon xnak kat dia... YA Allah.. mintak aku dijodohkan ngan pompuan camni... xnak.....

Anonymous said...

ingat jual berger x leh kaye ke?...satu gerai klu bleh dpt profit RM 60 klu ade 4 atau lima dah lebih kurang RM 240 sehari!!!..klu dah sebulan berapa??...ade lg..anda igt jenama RAMLY bURGER??..tgok lah berape berjaya nya beliau

Anonymous said...

adui,korng niee.korng jgn mara pempuan tu je.korng thu ke pempuan tu cmne?keenal??korng thu plak ke lelaki tu cmne??korng yg dgr n bace nie ptt fhm..zaman skang duit tu penting.lgipun kebanyakn lelaki skang bkn bergune sgt pun..hidup atas duit bini.n kebykan lelaki skang suke nak rosakkn pempuan je.klu samad tu btl nak kat pempuan tu die kne buktikan.takat jual burger.lau de ank nanti cmne lak??susu,lampin sume bkan murah..kelaka btl la samad nie.tk perlu die nak col bro love tu.n tk perlu die nak seba ke fb.bkan pempuan tu nak hina die.act samad yg nak hina pempuan tu..korng yg pempuan nie.nak ke laki jual burger??nak??lol

kay daheartless said...

Mr or Mrs Anonymous,
Pakcik gua jual burger kowt~ Bini die akauntan bank. okay jer bini die, tak kisah pon. skunk pakcik aku dah buat bisnes sendiri hasil duit die berniaga burger tu. Rezeki halal dari Allah tak payah lah kite nak pertikaikan.

Anonymous said...

aigoo @_@ , bukan semua girl camni.
jgn streotyped ek =3.

kan manusia lain2 sifatnye , so korang nanti sebelum kahwin selidik+tgk betul2 peribdi bakal suami/isteri .pakailah baju hujan dan payung sebelum kuar pada hari hujan ek =3 haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless