Wednesday, 25 August 2010

Cara Menghilangkan Stress

Status: Gelak. Mood: Kelakar.

video

Disini aku ada 1 tips yang amat berguna untuk korang korang yang asyik stress jer tak abes abes. Yelah, exam dan test menjelang tiba, hari raya juga bakal menjelang, kepada yang stress semasa study, stress tak dapat cuti nak balik raya tu. Anda boleh menghilang stress dan tension anda dengan melakukan aksi sebegini. Stress anda dijamin akan hilang serta merta. Untuk pengetahuan anda, aksi ini tidak semestinya dilakukan semasa anda stress sahaja, tetapi anda juga boleh melakukan ketika anda sedang mengalami kebosanan tahap gaban. Jika mahu lebih feeling, anda boleh tukar kepada lagu yang lebih mudah untuk di fahami. Selamat mencuba. :)


Nota sampingan:
Papepon, aku memang menyirap tengok muke die! hahaha XD
Sharing is caring an? so, feel free to share.

Ku abes menulis 1 coretan pada:
Pukul 10:15pm Rabu 25 Ogos 2010.

Nenek pernah berkate:
"Stress yang berlebihan boleh membawa maut."
erk, fakta ker auta tu nek? =.="
.fullstop.

Hello silent reader, why not you leave a comment. I really appreciate that. :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless