Wednesday, 25 August 2010

Perempuan Cacat Otak

Status: Pelik dengan budak sekarang. Mood: Marah sekejap.

Bila kejahilan melanda hati, zikir dijadikan mainan.

video

This is not funny okay? Budak kolej mana ni? Cacat otak betul budak budak zaman sekarang ni, baik yang lelaki ke, yang perempuan ke, sama jer. Retard! Dah la tak hafal, lepas tu nak mempersendakan plak. Terus aku takda mood lepas tengok video ni. Malas aku nak cakap banyak lah. Korang nilai lah sendiri manusia yang dipanggil gadis melayu ni. Salam~


UPDATE


Ni aku ada dapat gambar dengan link facebook & blog
salah sorang minah yang persenda zikir tu.
Dia dah tukar nama dan profile picture kat facebook dia.
Facebook
Blogspot



Nota sampingan:
Apa nak jadi lah dengan budak budak sekarang ni.
Sharing is caring an? so, feel free to share.

Ku abes menulis 1 coretan pada:
Pukul 11:45pm Rabu 25 Ogos 2010.

Nenek pernah berkate:
"Perempuan lagi buat hal.Malu nenek la. haish~"
.fullstop.

Hello silent reader, why not you leave a comment. I really appreciate that. :)


4 comments:

Asip said...

mcm haram doh

kay daheartless said...

tau takpe. tah pape ah~ pelik2 aku tengok dak2 skunk ni. haish~

alexandra said...

manusia akhir zaman tol..

FANA. said...

My ex poly student =|

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless