Wednesday, 23 June 2010

Beza antara Menteri Melayu dan Menteri Cina



Status: Tak paham dengan kerajaan Malaysia. Mood: Agak terkilan.

klik untuk besarkan sikit

Aku nak cakap ape lagi, sedangkan "Pemimpin B" yang bukan beragama Islam pun tau berjudi boleh mendatangkan kesusahan dan kehancuran dalam hidup. Bagi "Pemimpin A" pula, hormat tak hormat, mana boleh menghalalkan benda yang haram. Aku walaupun agama tak berapa nak kuat, tapi tau la sikit-sikit. BTW, ni bende basic kowt, JUDI ITU HARAM. Hallamak ai~ Segan la sikit dengan pemimpin yang bukan Islam. Ni aku posted kat blog aku ni jap lagi penyokong-penyokong "Pemimpin A" ni ade ah yang buat page "Kami benci Kaydaheartless" kat facebook. Silap-silap aku kene sumbat dalam ISA. Ops, Tak pasal-pasal blog aku jadi blog politik plak. ngeahhhahaha~

Nota sampingan:
Member share kat facebook, aku share kat blog. Sharing is caring an? ;)


Ku abes menulis 1 coretan pada:
Pukul 6:27pm Rabu 23 Jun 2010.

Nenek pernah berkate:
"Haa, yang ini lagi satu ni, Islam pada nama jer."
.fullstop.

Hello silent reader, why not you leave a comment. I really appreciate that. :)



3 comments:

Asip said...

hahahaa
tau xpe..
t msok ISA
hati2
hehehe

kay daheartless said...

ngeahhhh~ ISA pon ISA lah~ hahaa

angelcloz said...

aduh...kesian tul aku rasa jadi rakyat malaysia nih.......orang cina pulak yang lebih tau.pasal judi2 ni haram....tak pekdah...orang melayu yang tau pasal2 agama ni..plak yang ntah kemana...huhuhuhuhu

walaupun aku ni pun bukanlah orang yang kuat agama...tapi tau jugaklah pasal hukum hakam ni...aduh...manusia manusia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless