Friday, 21 May 2010

Birthday boy oh Birthday boy!


Status:
Sambut birtday. Mood: Happy.

2o May 1990. Itulah tarikh kelahiran ku di muka bumi ini. Dengan ini, tamat lah zaman belasan tahun ku. Sweet 20! Aku pun tak sangka yang aku sekarang dah berumur 20 tahun. Yela, perangai takde rope macam orang 20 tahun, perangai still kebudak budakkan. hehehee Hmm, rase macam sekejap jer mase berlalu. lagi 1, aku berkongsi birthday dengan Petr Cech! goalkeeper Chelsea kebanggaan ku. hehee Papepon aku nak ucapkan terima kasih pada yang wish birthday aku sama ada via Facebook, Myspace, Twitter, Tagged, Blog, Friendster, Yahoo Messenger, handphone dan tak lupe juga telefon rumah. Terima kasih banyak-banyak. Terutama kepada ibu dan bapa ku. Terima kasih kerana menjaga ku selama ini, memberi pendidikan dan didikan agama kepada ku, walaupun anakmu ni just a garbage. Tak terbalas jasa-jasa mu.

Nota sampingan:
Papepon, duit aku agak berterbangan sedikit kerana terpaksa membelanja adik dan member ku makan. T___T




Ku abes menulis 1 coretan pada:
Pukul 2:04am Jumaat 21 May 2010.

Nenek pernah berkate:
"Semakin lanjut usia kite, semakin kite dekat dengan kematian.
Perbanyakkan lah ibadah."
Baik nek! :)
.fullstop.

Hello silent reader, why not you leave a comment. I really appreciate that. :)


2 comments:

nur 'afifah :) said...

hyep..!!
epy buffday..!! :)

kay da_heartless™ said...

@nur 'afifah :)
Thanx for the wish. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower Yang Sangat Heartless